Ίσως η κλασικότερη συνταγή για σπιτικό παγωτό.
Μόνο με γάλα, κρέμα γάλακτος και μαστίχα Χίου, εύκολα και πολύ γρήγορα.
Γίνεται αφράτο, είναι νοστιμότατο και τρώγεται μετά μανίας.
Και το σημαντικότερο είναι, ότι ξέρουμε τι τρώμε εμείς και τα παιδιά μας.
Έπειτα το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε πάλι, για 5' και το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 60'.
Επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά τη διαδικασία του χτυπήματος και στη συνέχεια το βάζουμε πάλι στην κατάψυξη.
Αφού το παγώνουμε για 6 - 7 ώρες, είναι έτοιμο για να το απολαύσουμε.
Το σερβίρουμε με γλυκό και σιρόπι βύσσινο ή φράουλα.
Μόνο με γάλα, κρέμα γάλακτος και μαστίχα Χίου, εύκολα και πολύ γρήγορα.
Γίνεται αφράτο, είναι νοστιμότατο και τρώγεται μετά μανίας.
Και το σημαντικότερο είναι, ότι ξέρουμε τι τρώμε εμείς και τα παιδιά μας.
Έπειτα το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε πάλι, για 5' και το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 60'.
Επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά τη διαδικασία του χτυπήματος και στη συνέχεια το βάζουμε πάλι στην κατάψυξη.
Αφού το παγώνουμε για 6 - 7 ώρες, είναι έτοιμο για να το απολαύσουμε.
Το σερβίρουμε με γλυκό και σιρόπι βύσσινο ή φράουλα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου