Λουκανοπιτάκια σπιτικά

Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπιτικά λουκανικοπιτάκια με φύλλο σφολιάτας, που γίνονται ωραιότερα από τα έτοιμα και το βασικότερο χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.
Αν τα φτιάξουμε με φρέσκια σφολιάτα, μπορούμε να τα καταψύξουμε μέχρι και για 3 μήνες, πριν τα ψήσουμε.


Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένη λαμαρίνα, με την ένωση προς τα κάτω, τα βουτυρώνουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170°C στον αέρα, στη μεσαία σχάρα, περίπου 25 - 30' λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.


Σχόλια