Τσουρεκάκια με πετιμέζι

Με καταπληκτική γεύση και πολλές βιταμίνες, τα τσουρεκάκια αυτά, είναι ιδανικά για το σχολείο, αλλά και τη δουλειά.
Τρώγονται όλες τις ώρες, από μικρούς και μεγάλους, ενώ όσα και να φτιάξουμε, δεν είναι ποτέ αρκετά!
Δοκιμάστε τα οπωσδήποτε και θα με θυμηθείτε!


Σ᾿ ένα μπολ ρίχνουμε το 1 φλυτζάνι νερό χλιαρό, 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, από τη ζυγισμένη και τη μαγιά.
Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν και προσθέτουμε αλεύρι, από το ζυγισμένο, περίπου 10 κουταλιές της σούπας, μέχρι να γίνει ένας χυλός. (Αναλυτικά εδώ).

Το σκεπάζουμε με μια καθαρή πετσέτα και το αφήνουμε 15' με 20', να ενεργοποιηθεί η μαγιά και να διπλασιαστεί σε όγκο.



Σχόλια